Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Case

Info Support

Werving door jobvideo’s

Vraag

IT-dienstverlener Info Support zocht naar de 50 beste specialisten op het gebied van .NET, Java BI/DWH en testing. Om die te vinden, schakelden zij ons in om er samen achter te komen hoe wij ze vinden, wie ze zijn en hoe we ze enthousiast voor Info Support kunnen maken. Deze vragen verdienen een goed onderbouwd en deskundig antwoord. Dus daarmee gingen wij aan de slag.

Aanpak

Gezien het gespecialiseerde niveau van deze vakgebieden, kozen wij er eerst voor om inzicht te krijgen in het unieke karakter van de employer brand zelf: Info Support. Daarom stelde wij voor elke discipline een zogenaamde klankbordgroep samen. Dit resulteerde in vier unieke employer brand facts binnen de IT-markt. Deze facts bleken de grootste motivaties waarom deze specialisten bij een IT-onderneming willen werken. En daar te kunnen acteren op het allerhoogste IT-niveau.

Resultaat

Deze motivaties vertaalden wij vervolgens naar jobvideo’s met de boodschap ‘Start boarding now!’. In de video’s vertellen de IT-professionals van Info Support over hun unieke klantprestatie. En wordt er uitgelegd hoe zij toekomstige collega’s meenemen naar het hoogst bereikbare IT-niveau. Met dit concept, dat de identiteit van Info Support weerspiegelt, worden de juiste enthousiaste specialisten gevonden.

Vragen over de case?

Kevin Jansen
Business Development Manager

Delen:

Meer cases