Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Wervingscampagne

Wervingscampagne: raak de juiste snaar, werf de ideale kandidaat

‘Eerst denken, dan doen’, geldt als je een effectieve wervingscampagne wilt starten. Het gaat niet om het hier en daar willekeurig plaatsen van een vacature op een website waarna je afwacht tot er sollicitaties binnenkomen. Wij pleiten voor een doelgericht wervingscampagneplan als uitgangspunt en strategische inzet van jouw recruitmentwebsite. Aan de hand van scherpe communicatiedoelstellingen en een grondige doelgroepanalyse (bestaande uit specifieke doelgroep-profielen en hun mediagebruik) vertalen wij strategie naar de ideale middelen. Hierdoor werven we razendsnel de ideale medewerker voor jouw openstaande functie.

Een wervingscampagne vertelt jouw unieke verhaal
Succesvolle wervingscampagne dankzij een sterk werkgeversmerk

Professionals in HRM en (marketing)communicatie

Dankzij de multidisciplinaire samenwerking tussen professionals uit verschillende vakgebieden, denken we buiten de bekende kaders. Onze marketing- & business consultants, arbeidsmarktcommunicatieprofessionals en online marketing specialisten komen samen tot een aanpak die écht antwoord geeft op jouw vraag. Niet alleen in het belang van de wervingsdoelstellingen, maar in het belang van jouw bedrijf als geheel. Wij zetten alleen dié middelen in die jou echt verder gaan helpen. Op deze manier benaderen we de doelgroep in de wervingscampagne in de taal die zij spreekt, de media die zij gebruikt en de criteria die zij belangrijk vindt. En altijd vanuit het grotere geheel.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

wervingscampagne

Kevin Jansen
Business Development Manager