Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Wervingsstrategie

Een wervingsplan voor de toekomst

De huidige krapte op de arbeidsmarkt en de war for talent zal geen organisatie zijn ontgaan. Hoog tijd dus om aandacht te besteden aan je wervingsstrategie. Want hoe zorg jij ervoor dat jij de juiste mensen boeit, bindt en behoudt zodat jij met jouw organisatie, nu en in de toekomst, het verschil kan blijven maken? Dankzij onze unieke methodiek ontdekken we met welke wervingsstrategie jij het gaat winnen van de concurrerende werkgevers in de huidige arbeidsmarkt.

wervingsstrategie
jouw wervingsstrategie voor boeien, binden en behouden

Doe onze Employer Brand Check en ontdek jouw wervingsstrategie

Een goede wervingsstrategie begint met weten waar je het voor doet: je organisatie. Waar wil je staan over 5 jaar? Wat is de rol van je werknemers? Hoe ziet jouw merkenhuis eruit waar je vanuit wil gaan werven? Wat is je corporate story? Daarna ontdekken we, samen met jou, wie je bent als werkgever. Welke plek neem jij in op de arbeidsmarkt, ten opzichte van je concurrenten? En is dat wel waar je zou moeten zitten? Wie zijn eigenlijk jouw ideale kandidaten? En kan dat scherper? Tactischer? En hoe zorgen we er dan voor dat we de juiste kandidaten bereiken, via de juiste middelen, met het juiste verhaal, op het juiste moment? De wervingsstrategie is waar deze magie plaatsvindt…

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

wervingsstrategie

Kevin Jansen
Business Development Manager