Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Recruitment

Recruitment start met strategie!

Goed recruitment heeft alles met strategische recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie te maken. Want wie is je doelgroep? Wat vindt zij belangrijk? En hoe maak je jouw vacature zichtbaar, interessant en overtuigend? Om effectief personeel te werven moeten onderzoek, strategie, doelgroep-, recruitment- én mediakennis bij elkaar komen. En hoewel het van belang is in te spelen op de wensen en behoeften van jouw ideale, potentiële werknemer, hoeft doelgericht werven helemaal niet zoveel meer tijd te kosten dan anders. Wij hebben de ervaring om, bínnen 3 weken, de ideale kandidaten te vinden. Oók voor de moeilijk te werven functies.

Succesvol recruitment
Brainstormen voor succesvol recruitment

Professionals in HRM en (marketing)communicatie

Wil je geen losse vacature-flodders schieten, maar direct in de spreekwoordelijke recruitment-roos? Dan zijn wij het ideale bureau voor jou. Onze multidisciplinaire samenwerking tussen marketing- & business consultants, en professionals in arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en online marketing, biedt een betere aanpak dan de “post & pray”-werkwijze van veel arbeidsmarktcommunicatiebureaus, en zorgt voor een verrassende, snelle én effectieve recruitment strategie.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

recruitment

Kevin Jansen
Business Development Manager