Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Online recruitment

Effectief personeel werven? Kies voor online recruitment!

Personeel werven zonder online communicatiemiddelen? In veel branches sla je dan de plank mis. De zoektocht naar een passende baan begint immers voor velen op het internet. Effectief personeel werven door online recruitment start met een doelgericht (doelgroep)onderzoek. Door vooraf stil te staan bij enkele vragen, ga je direct goed van start. Denk aan vragen als: Waar bevindt jouw ideale werknemer zich? Hoe bereik en overtuig je hen om bij je te komen werken? Online strategie als uitgangspunt durven nemen voor jouw recruitment en inspelen op de wensen en behoeften van potentieel personeel, dát is effectief werven.

Succesvol online recruitment
Kandidaten via online recruitment

Online wervingskanalen

Een eigen recruitmentsite? Gebruik maken van vacaturesites of andere geschikte websites? Zoekmachinerecruitment? Social media recruitment? Volop keuzes om te maken. Vanuit de gezamenlijk vastgestelde online recruitmentstrategie adviseren wij jou graag over de meest geschikte middelen. Op die kanalen is het vervolgens zaak je te profileren als een sterk werkgeversmerk.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

Online recruitment

Kevin Jansen
Business Development Manager