Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Employer branding

Recruitment start met strategie!

Employer branding krijgt steeds meer aandacht. Maar goed ook, want een bedrijf is zo sterk als zijn werknemers. Elke werknemer heeft weer een andere smaak qua voorkeursmerk. Daarom is het werven en behouden van talentvolle medewerkers zo belangrijk. Maar het vinden en vooral binden van dit talent is een vak apart. En dat vak heet recruitment, ondersteund door employer branding. Medewerkers en sollicitanten zijn steeds kritischer bij het selecteren van een werkgever. Hoe zorg je ervoor dat jouw (potentiële) medewerkers je zien als gewild bedrijf en ideale werkgever? Employer branding is het antwoord.

Employer Branding
Team werkt aan employer branding

Professionals in HRM en (marketing)communicatie

Door middel van een strategische employer brandingcampagne zorgt De Kleuver ervoor dat jouw werkgeversmerk een voorkeurspositie krijgt in de ogen van je doelgroep. Waardoor je gemakkelijk de ideale kandidaten werft. We beginnen bij het vaststellen van je beleid, doelgroep en doelstellingen. Vervolgens kijken we naar het huidige merk en de boodschap die je wil vertellen. Naar aanleiding daarvan ontwikkelen we een passende marketingstrategie die we vertalen naar de meest geschikte middelen zoals social media, recruitmentwebsite en andere online middelen, speciaal voor jouw bedrijf.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

Employer branding

Kevin Jansen
Business Development Manager