Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Recruitmentwebsite

Recruitmentwebsite: de basis van jouw online recruitment

Recruitment zonder online communicatiemiddelen: het komt bijna niet meer voor. Internet is hét perfecte middel, als het gaat om snel en effectief communiceren met potentiële kandidaten. Daarnaast is het dé basis om zichtbaar te zijn onder je doelgroep. Het helpt hen een beeld te vormen van wie jouw organisatie is als werkgever en het motiveert om te gaan solliciteren. Een goede recruitmentwebsite of werkenbij-site is dus essentieel binnen jouw online recruitmentstrategie.

Een sterke recruitmentwebsite springt eruit
Brainstorm over een recruitmentwebsite

Méér dan een werken bij website

Bij de ontwikkeling van een recruitmentwebsite houden we met meer belangrijke aspecten rekening dan de ontwikkeling alleen. Zo focussen wij ons onder andere op de online vindbaarheid van jouw website (Google SEO en SEA), de gebruiksvriendelijkheid (usability), toegankelijkheid voor mobiele bezoekers (responsive design), de integratiemogelijkheden voor social media en het actief verhogen van het aantal bezoekers. Het eindelijke doel? Een goede zichtbaarheid van jouw organisatie en kwalitatieve sollicitaties voor je vacatures. Daag ons uit met jouw vraag en wij vinden het juiste antwoord voor het bouwen of verbeteren van je recruitmentwebsite.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

recruitmentwebsite

Kevin Jansen
Business Development Manager