Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Onze werkwijze

Werken vanuit partnership

Een sterk werkgeversmerk, dat bouw je niet zomaar. Onderzoek, strategiebepaling en middelenvrij denken zijn kenmerkend en uniek in onze werkwijze. Wat ook bijzonder wordt gevonden is onze persoonlijke betrokkenheid bij jullie organisatie én bij de mensen die daarin werken. Die oprechte aandacht en drive uiten zich ook in de samenwerking. Wij werken vanuit wederzijds vertrouwen, open gesprekken en met respect voor elkaars visie en expertise; want dat is waar de magie plaatsvindt. Alleen zo, staat het eindresultaat zó dichtbij dat je na afloop kan denken: ‘ja, dit zijn wij en daar ben ik trots op.’

werkwijze
werkwijze

Flexibel, multidisciplinair team

Ons zelfsturende team bestaat uit ondernemende strategische arbeidsmarktcommunicatie professionals, marketing en business consultants, (SEO-)copywriters en (online en social media) marketeers, aangevuld met een selecte groep specialisten op alle terreinen. Zo hebben we al 25 jaar IT ervaring en hebben we dit sinds 2017 ge-outsourced bij onze business partner met twee IT web developer teams van 8 professionals in Servië. Wij denken buiten de bekende kaders en adviseren dié middelen die je wervingsdoelstellingen ten goede komen. Op die manier benaderen we jouw doelgroep in de taal die zij spreekt, de media die zij gebruikt en de criteria die zij belangrijk vindt. Middelenvrij. Doelgericht. Vanuit jouw onderscheidende en authentieke verhaal.

Heb je een vraag?

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

werkwijze

Kevin Jansen
Business Development Manager