Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Werkgeversmerk

In 7 stappen naar een sterk werkgeversmerk

Een sterk werkgeversmerk ontwikkelen. Het is nog niet zo eenvoudig. Althans, als je dit goéd wil doen. Want eenmaal begonnen, blijkt dat je employer brand eigenlijk niet los te zien is van je corporate brand met de corporate doelstellingen. En zie je dat het niet alleen draait om het werven, maar ook om het behouden van je medewerkers en het vooruit kijken naar de toekomst. Je ontdekt dat de corporate marketing ontzettend goed kan bijdragen aan je employer branding campagnes en dat het eigenlijk het beste is om eerst een pas op de plaats te maken. Overzicht. Doelstellingen. En een slimme, structurele aanpak voor werving en retentie voor de korte- en lange termijn. Maak kennis met onze unieke en bewezen methodiek, die jou helpt je werkgeversmerk op te bouwen.

Een sterk werkgeversmerk begint bij jouw brand
Succesvolle wervingscampagne dankzij een sterk werkgeversmerk

Doe de Employer Brand Check en ontdek jouw kracht als werkgever

De Employer Brand Check is onze unieke methodiek om te komen tot een sterk werkgeversmerk. In de check koppelen we het employer brand aan het corporate brand, en komen we door middel van 7 vragen aan recruitmentzijde en 7 vragen aan business-zijde tot een 360 gradenview. Je krijgt hierdoor inzicht over de gehele situatie en ziet precies waar de pijnpunten zitten. We ontdekken en benoemen jouw unieke verhaal, jouw doelgroepen, de manieren waarop zij te benaderen zijn en komen met een concrete wervingsstrategie inclusief aanpak en fasering. Maar je zult ook verrast worden door adviezen over je interne communicatie, je organisatiestructuur, je merkenstrategie of out-of-the-box ideeën, afhankelijk van jouw vraagstuk en uitdaging.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

werkgeversmerk

Kevin Jansen
Business Development Manager