Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Social media recruitment

Social media recruitment: werven via social media belangrijkste trend

De inzet van social media recruitment wordt als één van de belangrijkste trends op HR-gebied gezien. Werven via social media is namelijk niet alleen een slimme en heel gerichte, maar ook relatief goedkope manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Om toekomstige werknemers te kunnen werven, is de inzet van social media in jouw recruitmentstrategie dan ook onvermijdelijk. Maar hoe begin je daarmee? Hoe vind je precies dát talent waarnaar je op zoek bent en hoe overtuig je hen te solliciteren? Een doordachte social recruitmentstrategie en een sterke employer branding zorgt voor een goede start van jouw social media recruitment.

Social media recruitment resultaten
social media recruitment mix

Succesvol werven via social media recruitment

Vanuit een strategisch online recruitmentstappenplan, onderzoeken we waar jouw doelgroep zich bevindt, waar zij behoefte aan heeft en hoe je hen het beste benadert. Dat kan Facebook zijn, maar ook Google+, LinkedIn of bijvoorbeeld Twitter. Wij helpen je graag op weg om door middel van social media jouw wervingscampagne tot een succes te maken.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke werkgeversmerken sinds 2007

Vele tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert recruitment in jouw business strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

social media recruitment

Kevin Jansen
Business Development Manager