Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Blog | 7 december 2022

Jouw digitale DNA

digitale dna

Door jouw offline DNA online door te voeren, stijgt je employer branding

Kernwaarden. Iedereen heeft ze. Bedrijven ook. Ben je al achter die van jou? Dan is het de hoogste tijd om de check te doen: Komen jouw offline kernwaarden duidelijk genoeg naar voren in het online speelveld?

Elke sollicitant wil namelijk gauw genoeg een indruk krijgen van de mogelijke match met jouw bedrijf. Daarbij is de overlap qua kernwaarden een belangrijke factor. Zo zijn er heel veel contactmomenten die een sollicitant heeft met jouw bedrijf. Bij elk van deze touchpoints is het van belang dat je kernwaarden op de juiste manier ervaren worden. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de sollicitatie.

Het gaat tenslotte niet alleen om het beste talent maar vooral ook om het best passende talent.

Wat is het voordeel? Door je kernwaardes, oftewel je DNA, duidelijk online te positioneren, creëer je een sterk werkgeversmerk, oftewel employer brand. Met een sterk werkgeversmerk is het logischerwijs makkelijker om talenten te overtuigen om te solliciteren. Wil je weten hoe je de vervolgstap zet en je talent écht overtuigt om te solliciteren? Dan hebben we een interessant whitepaper voor je!

Benieuwd hoe jouw digitale DNA ervoor zorgt dat jouw sollicitanten sneller solliciteren? Download het whitepaper ‘Zo beïnvloed jij jouw sollicitant’.

Delen:

Verder lezen

Wij delen het geheim van jouw wervingsplan

Wervingstips? Het gaat om het wervingsplan

We worden regelmatig om wervingstips gevraagd, maar is dat echt waar je mee geholpen bent? En is je vraag niet eigenlijk: “Wat is het meest effectieve wervingsplan om succesvol nieuwe medewerkers te werven (en te behouden)?”
Verhaal

Een frisse wind door De Kleuver: nieuwe generatie en nieuwe huisstijl

Na bijna 25 jaar aan het roer te hebben gestaan, geven eigenaren Wim de Kleuver en Evelien van Dijk sinds begin 2023 de nieuwe generatie binnen De Kleuver meer ruimte om hun ambities te ontdekken.
arbeidsmarktcommunicatiebureau

Waarop let je bij de keuze voor een arbeidsmarktcommunicatiebureau?

Ben jij op zoek naar versterking op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Waar moet je op letten bij de selectie van een passend bureau? Lees ons blog!

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

digitale dna

Kevin Jansen
Business Development Manager