Succesvol werven & behouden? Dit is dé route naar succes. Lees hier meer.

Blog | 9 december 2022

Deze 6 tools zijn onmisbaar in je arbeidsmarktcommunicatie

tools

Arbeidsmarktcommunicatie vraagt om innovatie. Ouderwetse benaderingen zoals saaie, lappen tekst die niet inspelen op de houding, vaardigheden en gedrag van de sollicitant, zien we nog veel te veel. Gebruik ook eens wat meer fantasie in je vacatureteksten. Laat de technologie je hierbij helpen. Deze tools helpen je bij het opstellen van je vacatureteksten.

Ontdek alle 6 onmisbare tools:

1. Burning glass

Dit is een provider van arbeidsmarktdata. Maak keuzes gebaseerd op de arbeidsmarkt data. Zo ben je op de hoogte wat er speelt op de markt. En, zo ben je relevanter! Lees meer.

2. Crowded

Deze tool zoekt naar actuele informatie op basis van de kandidaten die al in je Applicant Tracking System (ATS) zitten. Handig voor als je een talent pool wil opbouwen. Lees meer.

3. Engage Talent

Dit programma voorspelt op basis van AI en 100 miljoen profielen hoe groot de kans is dat iemand van baan gaat wisselen en hoe zeker iemand van zijn baan is. Het selecteert de juiste kandidaten, met het juiste bericht op het juiste moment. Marketing Automation eat your heart out! Lees meer.

4. Hiretual

Dé source tool bij uitstek. Een functiebeschrijving tovert hij automatisch om in een boolean string. En hij vindt hierbij contactinformatie voor kandidaten. Wereldwijd gebruiken 80.000 recruiters deze tool. Lees meer.

5. Koru

Deze tool haalt het giswerk uit het recruitmentproces. Van het identificeren van de kandidaten die het beste passen tot het begrijpen van welke bronnen de beste potentiële kandidaten opleveren. Lees meer.

6. VideoMyJob

Via een zelfgemaakte video kunnen opdrachtgevers hun vacatures aanbieden. Zo krijgt de potentiële sollicitant direct een gezicht en gevoel bij de organisatie. Deze video’s zijn ook snel te delen via sociale media. Zeker de moeite om als eerste eens in te duiken wat ons betreft! Lees meer.

Delen:

Verder lezen

Wij delen het geheim van jouw wervingsplan

Wervingstips? Het gaat om het wervingsplan

We worden regelmatig om wervingstips gevraagd, maar is dat echt waar je mee geholpen bent? En is je vraag niet eigenlijk: “Wat is het meest effectieve wervingsplan om succesvol nieuwe medewerkers te werven (en te behouden)?”
Verhaal

Een frisse wind door De Kleuver: nieuwe generatie en nieuwe huisstijl

Na bijna 25 jaar aan het roer te hebben gestaan, geven eigenaren Wim de Kleuver en Evelien van Dijk sinds begin 2023 de nieuwe generatie binnen De Kleuver meer ruimte om hun ambities te ontdekken.
arbeidsmarktcommunicatiebureau

Waarop let je bij de keuze voor een arbeidsmarktcommunicatiebureau?

Ben jij op zoek naar versterking op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Waar moet je op letten bij de selectie van een passend bureau? Lees ons blog!

Meer weten? Zet de eerste stap!

Nieuwsgierig naar de wervingskansen voor jou? Neem direct contact op of ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wij maken graag kennis met je.

Hoe kan ik je helpen?

tools

Kevin Jansen
Business Development Manager